Lad os få en udforpligtende snak


  Lad os få en udforpligtende snak

  MODTAG MIT NYHEDDSBREV

  Ønsker du jævnligt at modtage inspiration og støtte til at komme mere i balance (som mor) efter em hård periode med stress og en hverdag hvor du føler, at du skal kæmpe dig igennem. Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, bliv en del af Spiritual Motherhood – More light, Awareness & Energy universet

  DIN TILMELDING

  Når du tilmelder dig, så modtager du en meditation, som støtter dig i at få mere ro og balance i krop, hjerte og sind. For jeg ved hvor meget stressen fylder i vores sind og gør at vi mindre og mindre kan mærke os selv, vores drømme, ønsker og behov.

  Det er mit ønske, at du får forankret dine egne rødder dybt i Moder Jord og langsomt gør dine rødder stærkere og stærkere, så du også står stærkere i dig selv og efterhånden (igen) kan mærke dine behov og drømme netop fordi du er forbundet med dig selv. Herudover har du kontakt til Moders Jords kilde af energi og livskraft, hvorfra du kan tanke energi og opnå indre ro. Moder Jord som altid er der for os, klar til at kunne forsyne os med hendes næring.

  Meditationen kan altså blive din blot ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Herudover vil du jævnligt modtage inspiration, støtte og marketing fra mig.

  Jeg glæder mig til, at du bliver en del af Spiritual Motherhood – more light, awareness & energy universet.

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)