SPIRITUAL MOTHERHOOD

Du mærker det dybt i dig. din krop mærker det, dit hjerte prøver at kalde på dig. Din sjæl ved det – Der er mere i livet end det, du mærker lige nu.

Et håb begynder at spire, længslen efter mere bygger sig større. Du higer efter et liv, som giver mening for dig. Et liv som giver dig mere frihed end du har i dag. Et liv hvor du kan mærke dig selv og hvor du lever fra et sted, som er sandt for dig. Der hvor du har overskud og føler dig vital. Det sted, hvor du er i balance.

Lad os få en udforpligtende snak


  Lad os få en udforpligtende snak

  Kære smukke du, velkommen til mit univers

  DU ER KLAR!

  Du er klar til at tage det første skridt til det liv, som du drømmer om og længes efter. Du ved det – det er derfor, du er havnet her og læser dette lige nu. Noget skal forandres.

  Stressen fylder og har overtaget dit liv. Du drømmer tilbage til den, du engang var. Tilbage til hende med overskud og fyldt op med energi. Hende som kunne klare alt og var den stærke, som altid var der for andre. Du længes efter hende, men du ved også, at du ikke kan gå tilbage til hende. 

  For det var ikke helt uden omkostninger. For du glemte dig selv, mens du var der for alle andre og du opdagede det først, da det var for sent. Nu står du tilbage med en krop, som er presset og gør ondt. Den giver dig ikke meget søvn for tankerne kører rundt eller hopper fra den ene tanke til den næste. 

  Du føler, at du lever i en klokke eller tåge, hvor livet leves ved siden af dig og du blot står tilbage som en tilskuer til livet. Dit liv. Der sker så meget i din krop, i dit sind, at du ikke længere kan mærke dig selv, du kan ikke længere mærke din sjæl og de drømmer som ligger og venter på dig. For alt larmer i dig og omkring dig.

  Men nu står du der, klar til at gøre noget. Gøre noget for dig, så du igen kan være der for andre, men også for dig selv. Måske du også er klar over at det skal være en udvidet, mere bevidst udgave af dig selv, hvor der er plads til mere nærvær, energi og glæde. Plads til dine drømme. Plads til at være den mor, du ønsker at være. Der hvor du ikke skal gå på kompromis med dine behov og dine drømme og leve dit liv som er virkelig er sandt for dig. Et liv med mere lys, bevidsthed og energi. Derfra hvor du stråler og lader dit lys skinne på andre. Derfra hvor du er i balance.

  Balance i livet kan være en svær kunst, men ikke desto mindre er det super vigtig at kunne balancere – også når vi står i stormvejret. Vi har behov for balance i livet og i kroppen. Livet går op og ned, der svære tider, hvor vi er presset og når bunden (og ja vi når den flere gange igennem livet), men står vi et sted i balance, så kan vi langt bedre komme igennem disse perioder. Har vi fået os nogle nye sunde og stærke vaner, som vi ikke glemmer, når livet banker på. Så vi stadig kan mærke os selv og forblive groundet.

  At skabe balance er ikke nemt, det kræver tid, det kræver tilbagefald. Jeg ved det, for jeg har prøvet det flere gange. Men jeg oplever også, at når jeg skal op at stå igen, så er mit udgangspunkt et andet sted for jeg har rykket mig. 

  Jeg er mere i balance og jeg har mere bevidsthed og jeg står et stærkere sted for jeg har plantet mine rødder dybere og dybere for hver gang. De rødder som holder mig groundet og mere rolig og nærværende. For det at skabe balance i livet og skabe sit eget liv er jo heldigvis noget vi selv kan gøre noget ved.
  Men ja det kræver mod, det kræver et arbejde med sig selv og ja det kræver at turde mærke det som gør ondt – også tårerne og vreden. Men det er det værd, det lover jeg dig.

  Men før vi kan begynde at bevæge os fremad i livet, så må vi gøre noget af det allersværeste. Det første skridt er accept. Accept af at vi er der, hvor vi er i livet. Når vi først accepterer, at vi sidder fast i mudderpølen og stopper med at kæmpe. Ja så kan vi faktisk komme fri og dermed komme videre på vores rejse i livet.

  VORES BASALE BEHOV

  Som stressramt er det super vigtigt igen at tage hånd om vores basale behov og få dem dækket. Hermed får vi bygget vores fundament op (igen). Vores basale behov er bevægelse, kost og kosttilskud og ikke mindst søvn og restitution, da det er herigennem, vi kan skabe mere energi og overskud.

  Når de basale behov bliver dækket, er det uendeligt meget nemmere for os at navigere i vores eget liv udenom hverdagens stress og jag. Det er her vi igen kan mærke hvad der er sandt for os og hvilken retning vi skal lade os guide. For der sker det, udover at vi kan mærke vores krops behov, mærker vi også vores hjerte og vores sjæls kalden.

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  VORES EGEN HISTORIE

  Mit bud, at der noget i dit liv som stresser dig og dræner din energi. Det er vigtigt at få elimineret stressen og trætheden, da den har en tendens til at vælte os. Vi lever i et samfund, som stiller høje krav og mange oplever stress, angst og depression som følge af det. Vi har vores egen historie med os, vores egen fortælling om hvordan livet er. Der er forventninger, som vi skal/vil leve op til.

  Hvis vi er udfordret på livet, kan vi ikke vende tilbage og gøre det samme i dag, som vi gjorde i går – i hvert fald ikke, hvis vi ønsker et andet liv.

  Der skal ændring til, men vi skal først blive bevidste om det. Når der skal en ændring til betyder det, at vi ikke længere kan gøre det vi plejer. Vi skal ud af vores komfortzone for at udvikle os og tillade ændringen at ske. Når vi bliver bevidste omkring vores handlinger og mønstre og samtidig mærker vores sjæls potentiale, kan vi bedre leve et liv i sandhed med vores hjertes ønsker.

  Ved at få dækket de basale behov og finde en ny bevidsthed bliver det muligt at opleve dit eget potentiale og mærke din egen intuitive og smukke sjæl. Du begynder at lade dit lys skinne, så andre kan se det.

  Hermed opstår det mest fantastiske, nemlig at du får lov til at følge din livs vej. Et liv som skaber mening og overflod af livets fundamentale glæder med kærlighed, taknemmelighed og medfølelse. Det gode som allerede findes i dig. Du vil evne at se det smukke i livet, også når det er svært.

  Det er så uendelig vigtigt, at være taknemmelig over det vi har, mens vi er her. At tillade os selv at være til stede i nuet.

  Så ønsker du et liv med mere lys, nærvær, glæde, passion, overskud og energi?

  Så gå på opdagelse her i mit univers. Det er en spirituel rejse, hvor jeg blander lidt fra min private rejse som stressramt, men også som professionel akupunktør, intuitiv counselor og fysioterapeut. Det er et univers hvor jeg blander det spirituelle med kinesisk medicin og naturvidenskaben.

  Ligesom livet så er dette univers også under konstant udvikling og der ligger masser og venter på at blive skabt og delt med dig. For mit ønske er at hjælpe dig til at opnå spiritual motherhood – more light, awareness & energy.

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)