SÅRBARHED

Inden vi bliver ramt af stress, lever vi ofte et liv, hvor vi er af den opfattelse, at vi kan klare alt. Vi glemmer at sige fra. Vi fortsætter livet i samme gear uden at stoppe op og lytte til de signaler kroppen i lang tid har givet os. Signaler som bliver flere og tydeligere.

En dag kommer sygemeldingen, der er ikke mere stærk at hente. For vi har i alt for lang tid overskredet alle mulige grænser for, hvad vi egentlig kunne klare.

Som stressramt skal vi til at lære os selv at kende på ny. Vi skal lære at det at være sårbar også gør os stærke. Når vi lytter til vores sårbarhed lærer vi vores grænser at kende. Ud fra de grænser, kan vi sige til og fra, så vi kan navigere langt bedre i vores eget liv. Du kan lære hvornår f.eks. relationer eller opgaver tærer på din energi fordi du mærker efter hvad det gør ved dig. Du kan sige pænt nej tak og være tro overfor dig selv. Du vil respektere dine egne grænser, når du mærker din sårbarhed og handler på den.

Det er ikke altid nemt at sige nej tak, for det kan føles som et tab. Og det er okay 💖 Det kan være svært og kræve tilløb at sige fra, fordi det virker uoverskueligt eller som en sorg. Så når smerten eller tabet fylder, så fokuser i stedet på hvad du vil få ud af, at sige nej tak – i stedet for på det du taber.

I kærlighed
Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button