REIKI HEALING

Reiki Healing hjælper med at få ro på dit nervesystem, så du kan slappe af og give slip. 

Vi oplever alle en indre uro i ny og næ. Men hvis den forsætter kan Reiki Healing hjælpe med, at få opladt dine batterier, samt få ro på tankerne. 

Reiki Healing er en blid behandlingsform, der støtter både din personlige og spirituelle udvikling og rejse.

Lad os få en udforpligtende snak


  Lad os få en udforpligtende snak

  REIKI HEALING

  Kender du til at det at give så meget til andre mennesker, at du helt glemmer at give til dig selv? Glemmer at tanke dine egne batterier op og bare fortsætter med at give ud af din egen energi til andre? Give ud fra en tom tank og som måske har været tom i lang tid?

  Hvis du også kender til det og mærker et behov for tid og rum, hvor du blot kan ligge og lade op, så er Reiki Healing din mulighed for netop det.

  Her får du muligheden for at fylde batterierne op, at få sorteret ud og ryddet op, samt få renset ud i energierne på et indre plan. Du bliver fyldt op med en skøn livskraft og du mærker kroppen fyldes op med livsenergi.

  KOM OVENPÅ IGEN MED REIKI HEALING

  Er du træt af at kæmpe? Træt af det stressede liv, hvor det hele tiden handler om at komme igennem dagen og bare overleve den. Du giver så meget til andre selvom dine batterier er tømte og du bare drømmer om tid for dig selv. 

  Drømmer om at få genopladet batterierne, så du igen kan gå give til andre mennesker. Give til andre fra et sted, hvor du selv er mere i balance, hvor du har mere energi.

  Det kan være du oplever bekymringer, frygt, tristhed eller andet i forbindelse med coronavirussen, som er kommet ind i vores liv og har vendt op og ned på det som vi kender, det som plejer at være normalt for os?

  Det kan være det har øget dit stress niveau, forøget din træthed, fordi du er nervøs for din eller andres sundhed, nervøs for din økonomi, nervøs for hvordan det i det hele taget skal gå.

  Her kan Reiki Heling være en stor hjælp. Også i forbindelse med andre behandlinger. Bl.a. akupunktur i Taastrup eller cupping.

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  REIKI HEALING MOD STRESS

  Stress og bekymringer kan komme til udtryk på flere måder og måske du oplever noget af følgende. Du:

  HVAD KAN REIKI HEALING FOR DIG?

  Reiki healing kan hjælpe dig til at få ro på dit nervesystem, få ro i kroppen, få ro på tankerne. Du får genopladet dine batterier, så du igen kan gå ud i verden med fornyet energi. 

  Herudover støtter reikien dig i at få ryddet ud og sorteret på et indre plan, så du ligeledes vil opleve en indre ro og en øget bevidsthed om hvad netop du ønsker. Den støtter dig dermed til større indsigt og assisterer dig på din personlige og spirituelle udvikling og rejse.

  Reiki healing er en blid behandlingsform, som stammer fra Japan. Den giver dig ro og afslappethed og er en fantastisk behandling for at opnå mindre stress og lindre smerter. 

  Energien under behandlingen er universets livsenergi, som guides af en større spirituel power. En energi som kun arbejder for vores højeste selv og alt det gode i livet og verdenen. 

  Når du ligger på briksen, fuldt påklædt, åbner jeg op for denne energi og lægger mine hænder forskellige steder på din krop.

  PRIS REIKI HEALING

  Jeg har et samlet tilbud med 3 sessioner for 1.950 ,- hvor du altså sparrer 750 ,-

  Enkeltsession 90 minutter 900,-

  Jeg glæder mig til at se dig i min klinik i Taastrup.

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)