Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  DET SIGER MINE KUNDER

  Du kender mig måske ikke og du er i gang med a finde en behandler, som forhåbentlig kan hjælpe dig. Her kan du læse et par udtalelser fra tidligere klienter. Måske de kan hjælpe dig til at tage beslutningen om at vi to også er et match. Så du tror på, at jeg også kan hjælpe dig.

  Thinna er en enormt dygtig, indlevende og omsorgsfuld behandler. Hun er fantastisk til at se det enkelte menneskes behov og udfordringer, og hjælpe igennem det på fineste vis. Jeg kan varmt anbefale hende ❤
  Anna Holm

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler, som lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor.
  Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou

  Thinna er en utrolig dygtig behandler. Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)