OUR FOOD SHOULD BE OUR MEDICINE AND OUR MEDICINE SHOULD BE OUR FOOD

Jeg søger 5 – 10 personer, som har lyst til at afprøve kosten som behandlingsform.

Har du lyst til at hjælpe dig selv og mig?

Der er ingen tvivl om at kosten har en afgørende betydning for hvordan vi har det. Kosten vi indtager påvirker os og det kan både være en positiv og negativ påvirkning. Oplever vi gener enten i krop eller sind kan kosten faktisk gøre en forskel på om vi fastholder de gener vi oplever eller om de kan forsvinde.

I kinesisk medicin er kosten en væsentlig del af behandlingen og derfor har jeg netop været på kursus i kost og kinesisk medicin for at blive skarpere og dygtiggøre mig. Ved at klarlægge symptomer og ubalancer kan vi justere vores kost til at den understøtter os og dermed kan vi gennem kosten selv gøre en stor del for at få det bedre. Det handler ikke kun om hvilken kost vi indtager, men også i hvilken form, altså hvordan er den tilberedt eller måske slet ikke.

Da jeg ønsker at blive skarpere på anbefalinger af kosten ud fra kinesisk medicinsk tilgang, søger jeg derfor personer, som har lyst til at blive deres symptomer og gener kvit gennem kosten. Der er ikke noget krav til hvad du har symptomer og gener – det kan være så meget. Men måske du oplever træthed og manglende energi, hormonforstyrrelser, humørsvingninger, hudproblematikker, smerter. Bare du føler at kosten vil kunne gøre en forskel for dig eller er villig til at afprøve det.

Forløbet starter med en individuel samtale på 1-1½ time, hvor jeg får klarlagt dine ubalancer og kost. Det vil være ud fra dette, jeg vil komme med mine anbefalinger. Denne session koster kun din tid. Er der behov for det undervejs i forhold til justering aftaler vi en kortere session. Har du mulighed for fremmøde i min klinik vil det være super og ellers så finder vi en tid over Skype.

Jeg laver en facebookgruppe, som du inviteres med i og hvor jeg efterfølgende er klar til at svare på spørgsmål samt komme med inspiration. Inspirationen vil ikke kun være i forhold til kosten, men kan rumme alt muligt andet også, såsom bevægelse, restitution og hvordan vi kan fastholde motivationen, når vi oplever modgang og at det opleves svært. For modgang vil komme, når ego’et sætter sig imod – eller hvis omgivelserne gør det. Det bliver et fællesskab hvor vi støtter og inspirerer hinanden, så vi oplever at blive løftet i fællesskab. Inspirationen vil komme i form af videoer, facebook live, artikler og andre indlæg.

HVAD KRÆVER DET AF DIG?

Du skal være motiveret for en livsstilsændring. Det kræver helt klart din motivation, da jeg stiller min tid til rådighed for dig. Du skal også have tålmodighed for ændringer gennem kosten tager tid. Du skal altså være indstillet på, at der går 3-4 måneder før du kan forvente at mærke en effekt. Herudover skal du være villig til at investere i de kosttilskud, som jeg forventeligt vil anbefale dig.

Til sidst så skal du være klar til at gå i gang i løbet af juni måned.

DET ER IKKE FOR DIG:

–          Hvis du ikke er motiveret for en livsstilsændring som det er at ændre på kosten.

–          Hvis du ikke er villig til at investere i dig selv og din sundhed

Føler du at dette er noget for dig? Så skriv til mig på thinna@thinnacaroulinesvane.dk og så finder vi en tid sammen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

I kærlighed

Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button