OM MIG

Jeg har også haft del i livets op og ned ture. De ture har gjort, at jeg ønsker mere ud af livet. Så jeg arbejder på at få mine drømme opfyldt, så jeg ikke skal gå igennem livet og fortryde til sidst. Jeg forsøger gang op gang at vælge modet over frygten.

Lad os få en udforpligtende snak


  Lad os få en udforpligtende snak

  MIN HISTORIE

  Jeg har som mange andre mærket, at livet kan gøre uendeligt ondt. Jeg har oplevet, at jeg ikke længere deltog aktivt i mit eget liv, men blot blev en skygge af mig selv. Jeg besluttede at ændre det, da jeg mærkede dybt i mig, at der måtte være mere i livet end dette. Mine drømme skulle ikke længere bare være drømme.

  Jeg ønskede for mine børn, at de skulle have en mor som var lykkelig og fuld af overskud og vitalitet. Jeg ønskede også, at min tid sammen med mine børn skulle være den vigtigste. Det liv kunne jeg ikke få til at gå op med et liv som fastansat. Jeg ønskede frihed og fleksibilitet for at det kunne gå op i højere enhed. Jeg følte mig fanget midt hverdagens trummerum, hvor der ikke var plads til udfoldelser og flexibilitet.

  Selvom jeg begyndte at gå efter mine drømme og indrette mit liv mere og mere efter hvordan jeg ønskede det, så fulgte min energi og mit overskud ikke med. For jeg fik ikke næret mine basale behov. Så jeg har også kæmpet med en alt overskyggende træthed igennem flere år. Jeg har måtte mærke og erkende, at passer jeg ikke på mig selv, kan jeg heller ikke være der for andre, når de har behov for mig. Dette gælder både i hverdagen overfor mine børn eller veninder, men også i de perioder i livet, som rammer os ekstra hårdt. Jeg har i perioder isoleret mig fordi overskuddet til andre mennesker bare ikke var til stede.

  Jeg mærkede mere og mere, at jeg blev en version af mig selv, som jeg ikke ønskede at være. Jeg kunne se, at jeg var en mor som kæmpede med at få livet og enderne til at hænge samme. Jeg var ikke den mor, som jeg ønskede at være. Jeg formåede ikke at være nærværende med mine børn. Opvasken, vasketøjet, oprydningen eller hvad det nu kunne være, som fyldte i huset, var det næste jeg skulle. Jeg glemte at være til stede med mine børn midt i putningen, godnatlæsnignen og godnat sangen. Jeg var videre, jeg var hele tiden videre. 

  Hele tiden videre til næste – lige meget hvad jeg lavede. Jeg var en speltmor, som lavede alt fra bunden. For mine børn skulle have det bedste. Men sandheden var, at jeg ikke var den bedste version af mor, jeg kunne være. Jeg blev nød til at stoppe op, finde nærværet, energien og overskuddet. Finde glæden og latteren. Finde livskraften og livsenergien. 

  Finde mig selv. Dykke ned i alle mine traumer, sår og ar. Alt det som til stadighed bliver ved med at dukke op til overfladen og som vil gøre det resten af livet. Jeg har ikke opnået alt og kommer måske heller aldrig til det. For er det ikke i vores natur, menneskets, at vi hele tiden ønsker mere, at udvikle os og vokse med livet. Men jeg er kommet et godt stykke vej siden den dag i september 2016, hvor jeg endelig måtte kaste håndklædet i ringen. Trække en sygemelding og melde mig ud af samfundet for en stund for langsomt at vende tilbage i en stærkere, mere nærværende og rolig udgave af mig – også som mor.

  Jeg har favnet min spiritualitet i hele den proces og jeg tør langsomt dele mere og mere af den. Jeg ønsker at vi alle skal opleve at være mere nærværnede, legende og opfyldt af glæde og energi. Det er derfor jeg har startet Spiritual Motherhood – more light, awareness & energy. Fordi vi alle fortjener det. At være den bedst tænkelige version af den mor, vi ved vi er og elsker at være. Jeg ønsker at hjælpe dig, som også mangler balance og overskud i hverdagen og i livet. Guide og støtte dig på din vej til et liv, hvor du (igen) får lov til at føle dig i live som vital og stærk. Så du finder modet og energien til at leve dine drømme ud. Så du igen kan høre din sjæls kalden og finde din unikke hjertevej.

  “At vove er at miste fodfæste for en stund, ikke at vove er at miste sig selv” Søren Kierkegaard

  Drømme, energi og overskud realiseres ikke fra den ene dag til den næste, men vi kan tage det første skridt i dag for at være tættere på drømmen i morgen.

   

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)