NÅR DU FORELSKER DIG, FALDER ALT PÅ PLADS

Har du forelsket dig her for nylig? Og i så fald hvem/hvad forelskede du dig i?

Som jeg før har skrevet, så matcher kinesisk medicin mig og den måde jeg ser verden på helt fantastisk. Det er noget jeg gang på gang bliver bekræftet i. I lørdags var jeg til et seminar med Peter Deadman omkring Yangsheng. Yangsheng er det kinesiske begreb for selvkultivering, det vil sige, at vi lever efter det, vi prædiker. Det var en super inspirerende dag og jeg fik nye synsvinkler på ting, jeg allerede vidste. Lige siden har jeg simpelthen reflekteret over så mange af de ting, som han sagde.

Peter Deadman startede med at sige følgende omkring hvad der sker, når vi begynder at læse kinesisk medicin:

”You fall in love and everything falls in to place”

Og manden har jo ret – jeg er dybt forelsket!!

Jeg er dybt forelsket i kinesisk medicin og jeg er så overbevist om, at det er livslang kærlighed. Jeg er sikker på, at det bliver som et hvert andet forhold her i livet med både op- og nedture og uenigheder. Men det bliver også et forhold med kærlighed, passion og inspiration.

Så jeg spørger dig igen, har du forelsket dig for nylig? Men måske har du glemt at mærke efter i et stykke tid?

Så har du ikke umiddelbart et svar på disse spørgsmål, så sæt dig ned, luk øjnene og lav 3 dybe åndedrag og få kontakt til dit hjerte. Her efter spørger du dig selv:

– hvornår forelskede jeg mig sidst?

– hvad/hvem forelskede jeg mig i?

– hvordan kan jeg få mere passion ind i mit liv?

– er der noget i mit liv, som skal ændres for at nå derhen?

Vi har alle brug for at forelske os engang imellem, finde frem til det, som giver mening for os hver i sær. Så vi skal huske at bruge tid på reflektere, så vi kan finde frem til vores sande kald. Så rigtig god fornøjelse og vær med det der er lige nu – også selvom det måske ikke lige giver mening for dig lige nu.

Jeg har så meget inspiration og refleksioner, som jeg brænder for at komme ud med til jer her i den nærmeste tid – så husk at følge mig. Jeg kan løfte sløret for, at det kommer til at handle om søvn, bevægelse og kost.

I kærlighed

Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button