NÅR ARBEJDSMÆNGDEN STIGER

Hvordan håndterer du det, når arbejdsmængden stiger?

Reagerer du, som du altid har gjort i de perioder, hvor der er mere run på?

 

Vi er jo alle forskellige, vi har forskellige mønstre med os og handler os ud af /igennem presset forskelligt. Men min erfaring i arbejdet med stressramte er, at vi har nogle ting til fælles.

Vi er blandt andet pleasere. Vi ønsker at vise, at vi kan. Vi søger anerkendelse og tak. Vi ønsker at sørge for at andre har det godt. Nå ja og en hel del mere… Vi har bare ikke lært eller glemt fokus på os selv.

For et par uger siden var jeg ved at blive fanget i nogle gamle handlemønstre. Jeg fik lige pludselig en masse ekstra arbejde, fordi jeg skal hjælpe en kollega – hvilket jeg jo virkelig gerne vil. Så her stod jeg med en masse mennesker, som jeg ikke kendte, som jeg skulle kalde dem ind og få organiseret min kalender – en masse administrativt arbejde. Jeg mærkede uoverskueligheden i det og begyndte at stresse over det. Jeg mærkede forventninger til mig til selv, til kunderne og ikke mindst til cheferne. Forventninger jeg selv stillede. Jeg begyndte, at stille større krav til mig selv, end jeg kunne efterleve.

Så efter nogle få dage træk jeg håndbremsen.

Jeg mærkede, at dette ikke var rigtigt og blev hurtigt opmærksom på kroppens signaler. Jeg vil gerne hjælpe, men vi (cheferne og jeg) skulle lige være enige om spillereglerne. Hvad forventes der rent faktisk af mig og kvaliteten af det produkt, jeg leverer. Hvad skulle der vægtes højt og hvad skulle vægtes mindre højt?

En befriende proces fordi jeg har fået meldt ud, hvordan det ekstra arbejde påvirker mit arbejde og at jeg ikke bare prøvede at kæmpe mig igennem arbejdet, som jeg tidligere ville have gjort. Jeg vælger jo altid mennesket først, så jeg har stadig en lille udfordring ved ikke at være så fleksibel overfor kunderne. Så en god reminder til at vægte sig selv højest og huske på, at alt ikke skal være perfekt. Der ingen andre end mig som forventer det og en virkelig god mulighed til at sige pyt.

Det er vigtigt, at vi prioriterer og husker os selv i alt, hvad vi gør. Vi skal bruge vores egen visdom og kroppen besidder vigtige informationer om, hvordan vi har det. Så at lytte til vores krop her og nu, giver os så mange informationer og her er åndedrættet din bedste ven.

Har du mistet din forbindelse til kroppen, så du ikke længere kan høre dine behov – så husk at jeg med glæde vil hjælpe dig til at få genskabt forbindelse mellem krop, sind og sjæl.

Book en tid til en behandling på thinnacaroulinesvane@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

I kærlighed

Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button