“MEGET KUNNE NOK VÆRE ANDERLEDES – HVIS VI TØR”

Tør du?

Går du rundt og ønsker, at noget var anderledes? Står du ved en skillevej i dit liv? En skillevej, som måske har banket på i et stykke tid?

Titlen på dagens blog er et citat fra den fantastiske Maude Varnæs. Jeps, jeg er faldet i gensynet med Matador. Maude som en dag pludselig vågner op og ønsker mere af sit liv. Som jeg ser det, brast Maudes verden. Hendes illusion om, at hun levede det perfekte liv forsvandt fra det ene øjeblik til det næste. Det var den dag, hun opdagede Hans Christians affære.

Jeg forestiller mig, at hun stod overfor et valg om at forsætte sit liv som altid. Fortsætte et liv som offer for andres valg eller om hun kunne skabe sit eget liv, et liv sådan som hun ønskede det. Med ordene “Meget kunne nok være anderledes – hvis vi tør” blev starten på Maudes fantastiske transformation til at blive en stærk og modig kvinde. Maude skabte sig et liv, hvor hun strålede mere og mere og begyndte at nyde livet og ikke længere bekymre sig om, hvad andre mon vil sige. Selvfølgelig med tidspunkter af tvivl, ligesom vi alle vil opleve.

Maude rejste væk for en periode for at tænke og kom hjem med en ny vilje og med et mod til at handle anderledes end, hun altid havde gjort. Det var ikke blot ord, det var ikke blot tanker. Nej, hun handlede også. Hun ændrede sin overbevisninger og sine mønstre.

Når vi står i kriser, som f.eks. en periode med stress, så kræver det mod at mærke smerten, måske også at mærke vreden, og få vendt det til handling. For det er handlingen, som gør forskellen på om vores ord og tanker bliver til mere end blot ord og tanker.

Står du lige nu i en krise? Mærker du de samme tanker og drømme komme igen og igen, men oplever du, at de forbliver drømme?

Måske er det en drøm om at få dit liv tilbage og at kunne mærke dig selv som et helt menneske?

Så start med at tage det første lille skridt og se hvor det fører dig hen. De små skridt fører videre til de næste skridt. Vi behøver ikke have regnet det hele ud på forhånd, men i stedet skal vi forsøge, at have tillid til processen og bare følge med, Følge med derhen hvor livet tager os.

Jeg glæder mig til, at jeg får tid til igen at følge med i Maudes fantastiske transformation. Har du brug for hjælp til din transformation, så kan du bestille en tid hos mig på thinna@thinnacaroulinesvane.dk

Jeg glæder mig super meget til at høre fra dig.

I kærlighed

Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button