KUNSTEN I BARE AT VÆRE TIL STEDE

Det lyder egenetlig super nemt, men hvorfor er det så svært for så mange af os?

Hvad er det vi SKAL gøre? Hvad er det, som er så vigtigt at få gjort, før vi kan finde tid og ro til, at være til stede med os selv?

Er det:
* Opvasken?
* Vasketøjet?
* Deadlinen/kunden på arbejdet?
* At alt skal være perfekt?
* Det hele, altså livet i og omkring dig?

Hvis vi hele tiden skal noget – og det skal vi jo, for det har vi lært – så er der ikke meget tid tilbage til bare at være os selv. Alene. Uden andre. Uden gøremål. Uden at skulle noget bestemt. Uden at nå noget bestemt.

Vi har behov for at være til stede med os. Vi har behov for at tanke op. Så hvorfor er det så, at vi holder fast i, at vi SKAL nå alle de ting? Hvorfor er det så, det er så svært at give slip og bare lade tingene være?

Som stressramt er det lige præcis det, vi skal lære. At give slip på at skulle handle, give slip på konstant at være i aktivitet, give slip på at skulle være noget (for nogen) hele tiden.

Det engelske ord for menneske er human being og jeg synes, at det så fint beskriver, at vi ikke er human doings, men beings. Vi er ikke ment til hele tiden at skulle handle, men ment til at være til stede i vores liv.

Vi skal tillade os selv blot at være. Være tilstede med os selv og lytte. Lytte til vores behov og kroppen er fantastisk til at give os budskaber og den visdom vi selv indeholder.

Finde stilheden og være med det – også det som gør ondt.

Det kræver jo selvfølgelig, at vi kan mærke kroppen. Kroppen er svær, hvis ikke umulig, at mærke, når vi er stressramte. Det kræver genoptræning og jeg vil elske at hjælpe dig. Jeg kan give dig redskaber, så du kan få genskabt forbindelsen mellem krop, sind og sjæl. Så du igen kan mærke dine behov og dine drømme.

Nu står den på sommerferie for mig og jeg nyder de langsomme morgener med qigong, nærende morgenmad og hygge med min familie.

Jeg har lært på den hårde måde (stressen), at jeg har behov for tid alene. Det er tid, jeg nyder i dag. Det var hårdt for mig at lære, at vælge mig selv til i mit eget liv.

Det er så vigtigt, at vi husker lige præcis det, så vi ikke hele tiden dræner os selv og kæmper for at komme igennem dagen, komme igennem livet. Livet som jo går op og ned. Vores liv som vi skal kunne stå i, når vi er glade, triste eller vrede.

Vi skal huske at holde sommerferie, koble helt fra og lave absolut ingenting.

Rigtig dejlig sommer til dig

I kærlighed
Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button