KOMFORTZONE – NÆRMESTE UDVIKLINGSZONE

Kender du det med, at du bliver hvor du er, selvom du ikke trives der?

Jeg kender det. Jeg har gjort det massevis af gange. Altså blevet der, hvor det er velkendt, men hvor jeg ikke rigtig trives.

Vi bliver gerne i vores komfortzone fordi det er trygt og velkendt, men det er desværre også stedet, hvor vi ikke rykker os, ikke udvikler os.

Så når vi ønsker, at udvikle os skal vi turde bevæge os ud af vores komfortzone og ind i vores nærmeste udviklingszone. Når vi gør det, er det helt naturligt at mærke frygt, usikkerhed, nervøsitet og tristhed. Men når vi tør det, så er det at verden åbner sig op for os og et potentiale viser sig for os. Når vi lykkedes med det nye, mærker vi suset, glæden, lysten til at fortsætte. Nogen gange lykkedes det ikke helt, men så har vi fået visdom med os og kan forventeligt gøre det bedre og anderledes næste gang.

I går trådte jeg ud af min komfortzone og ind i min nærmeste udviklingszone. Jeg havde booket et photo-shoot hos Isabelle Hjorth. Det var så svært og uvant, at skulle stå der foran kameraet helt naturligt og vise hvem jeg er og stå der og skinne i mit eget lys. Heldigvis fandt vi ud af, at når jeg var i bevægelse, var jeg mere mig selv – jeg kom lidt tilbage i min komfortzone, fordi bevægelse ligger naturligt til mig.

Det lykkedes ikke helt at være mig selv foran kameraet og det er helt klart et udviklingspotentiale for mig, som jeg glæder mig til langsomt vil udfolde sig.

Nogen gange har vi også bare behov for lidt støtte og lidt opmuntring til at turde være os og turde udvikle os. For at turde blive set, turde stråle, turde folde sig ud foran andre – det kræver mod.

I kærlighed

Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button