INTUITIV COACHING

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  INTUITIV COACHING: SPIRITUAL MOTHERHOOD
  – MORE LIGHT, AWARENESS & ENERGY

  Du mærker det dybt i dig. Din krop mærker det, dit hjerte prøver at kalde på dig. Din sjæl ved det og hvisker til dig. Universet forsøger blidt at skubbe til dig.

  Du længes efter det ‘mere’ i livet, som du endnu ikke helt kan definere. Men du ved, at det mangler i dit liv.

  Et håb begynder at spire. Længslen efter mere bygger sig større. Du længes efter et liv, som giver mening for dig, lige der hvor du kan udleve dit fulde potentiale. Et liv som giver dig mere frihed end du har i dag. Et liv hvor du kan mærke dig selv og hvor du lever fra et sted, som er sandt for dig. Der hvor du har overskud og føler dig vital. Det sted, hvor du er i balance. Det sted hvor du nyder livet med overskud og nærvær og med tid til dem du elsker.

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  INTUITIV COACHING

  Jeg oplever og hører desværre rigtig ofte fra kvinder, som føler sig fanget og låst i det liv, de lever lige nu.

  Oplever du også det?

  Føler du dig fanget i arbejdets og samfundets kasser, hvor du ikke længere føler, at du passer ind? At livet er blevet til en sur pligt, hvor glæde og leg er blevet en mangelvare? At der er ikke længere er den føles af at stå op til et meningsfuldt (arbejds)liv. Der hvor livet er blevet bygget op omkring dit arbejde. Det arbejde, som ikke længere giver mening og næring til dig? Men i stedet fylder dig med dårlig samvittighed over ikke at være ‘nok’ for nogen og slet ikke dig selv?

  Savner du at livet skal give mening og at det arbejde du laver giver dig følelsen, at du bidrager til verden med noget, som også giver mening og indhold for dig? Føler du, at du simpelthen er havnet i den forkerte branche, hvor alle de talenter og gaver slet ikke får lov til at blive udfoldet, accepteret og fremelsket af dine kollegaer eller chefer?

  Måske drømmer du om at blive din egen chef, at blive skolelærer, yogalærer, frisør? Måske er det ikke så meget en titel du drømmer om, men om at finde en vej, hvor du kan bygge dit arbejdsliv op omkring dit liv. Bygge det op, så der er tid til dig og din udvikling, til dine børn, mand eller kæreste. Tid til at rejse og leve livet. Måske drømmer du at bygge et liv op, hvor du er din egen chef, men ikke har lysten til at bygge en virksomhed op?

  Der findes så mange muligheder til hvordan vi kan skabe mening i vores arbejdsliv. Så vi kan få vores talenter og gaver ud til verden, så vi i fællesskab kan løfte verden, vise vores lys i den udgave, hvor vi er bedst. Bidrage med det vi elsker at lave og længes efter at gøre.

  Jeg tænker, at grunden til at du ikke gør det endnu skyldes, at du endnu ikke kender vejen. Måske du, ligesom mig, har haft en periode med stress, en sygemelding, som har sat hele livet op til revision. En periode, som har medført, at det er svært at lytte til de svar, som vi hele tiden får på vores spørgsmål. Svar vi får fra vores sjæl, fra universet, som kalder og kalder på os hele tiden, så vi kan gå den vej, der er ment for os.

  Intuitiv coaching hos mig består blandt andet af terapeutiske redskaber. Vi skal have fat i dine begrænsende overbevisninger og frygt, så du kan vende det til noget stærkt og positivt. Jeg støtter dig undervejs, jeg holder dit lys i din proces. Jeg benytter mig desuden af mine intuitive evner og vi arbejder i en ren healende energi. Evner vi i øvrigt alle sammen besidder, men som skal trænes som en hver anden muskel for at blive stærk. Da jeg var allermest stresset kunne jeg ikke længere mærke min intuition. Jeg savnede den, manglede den. Måske du har oplevet det samme og ønsker også din tilbage med endnu mere power?

  Jeg guider dig, udfordrer dig og stiller de nødvendige spørgsmål for at du kan rykke dig. Jeg giver dig opgaver, som du skal arbejde med, det kan være kropslige eller terapeutiske øvelser.

  Jeg glæder mig til at hjælpe dig i den spændende proces, som du er på vej ind i. Støtte dig i dit løft af energi, lys og kærlighed. Vi skal sammen finde frem til den autentiske dig, så du kan lyse op i verden og gå ud i verden med dit bidrag, så du (igen) kan opleve følelsen af at der ‘mere’ i livet og at det ‘mere’ giver mening for dig.

  Sessionerne kan foregå fysisk eller over Skype. Naturen kan rigtig meget for at hjælpe os med at finde de svar vi leder efter. Derfor er det også muligt at sessionerne foregår under en gåtur ved enten Ishøj Strand eller Boserup Skov.

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)