HVORDAN SER DIN VERDEN UD?

– Leverpostej eller ?

Den anden dag var jeg på kursus og underviseren præsenterede, at hans liv “var rimelig meget leverpostej”.
Jeg forstår, hvad han mener. For livet med børn og arbejde er jo lig med masser af rutiner og trivialiteter. Men det betyder vel ikke nødvendigvis, at livet er leverpostej, gør det?

Jeg tænker, at livet kan indeholde de små eventyr i hverdagen, at drømmene stadig kan udleves – også med børn, vasketøj og madpakker.

I min have står min rhodendron lige nu og blomstrer så smukt. Min rhondendron blev mit symbol på mit hjertechakra og min kontakt til universet for to år siden. Den sprang ud sideløbende med mig det forår. Det var det forår spiritualiteten blev en anerkendt del af mig og jeg langsomt kom mere og mere i kontakt med mine drømme.

Sikke en verden, der har åbnet sig op for mig.  En verden fuld af drømme og muligheder, som gør mit liv rigere og smukkere ❤. Taknemmelig over de små ting i hverdagen, som gør livet til “mere”.

Ved siden af alle “leverpostejsopgaverne”, udlever jeg også mine drømme med et arbejde, jeg elsker, en virksomhed jeg er ved at bygge op og samtidig har gjort det muligt for mig, at tage min drømmeuddannelse. Og ikke mindst udlever jeg min største drøm af dem alle, at få lov til at være mor.

Der er så meget i min hverdag, jeg er taknemmelig og lykkelig for ❤
Jeg tror på, at når vi dagligt mærker taknemmeligheden og de små hverdagseventyr bliver livet mere end blot leverpostej.

Hvad med dig? Jeg vil gerne høre, hvad der giver dit liv det ekstra, så det ikke kun føles som leverpostej…

I kærlighed
Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button