HVIS DU SKULLE VÆLGE, HVAD VIL DU SÅ VÆLGE FRA?

Din krop, dit sind eller din sjæl?

Jeg tænker, at du sikkert ikke vil vælge en af delene fra. For du er jo et helt menneske, ikke sandt?

Som stressramte har vi behov for mere end blot at genoprette den kropslige balance. Forbindelsen mellem vores krop, sind og sjæl skal også genskabes. Genskabes så der opnås balance mellem dem.

For det er nemlig ikke kun kroppen, som er ramt. Vores krop som ikke længere kan leve i et konstant højt tempo. Det er også vores sind, som konstant er i gang. Vores tanker kører i ring. Vi har tankemylder. Men det er også vores sjæl, der er ramt. Vi har måske helt glemt den, pakket den godt væk. Gemt den så langt væk, at vi ikke længere kan mærke det, som giver mening i vores liv.

Vi er en helhed og vi har et behov for at blive set og hørt lige præcist, som den vi er. Det at modtage behandling hos én person, som kan hjælpe os videre i vores liv, fordi personen ser os med ALT det vi er. At modtage en behandling, som omfatter vores krop, sind og sjæl – ville det ikke bare være fantastisk?

Det var den behandling jeg savnede, da jeg var stressramt. Jeg savnede den behandler, som så helheden, så MIG med sine holistiske øjne.

Jeg var dog så heldig at møde en behandler, som så min sjæl og mit sind. En behandler jeg for evigt vil have en speciel plads til, i dyb taknemmelighed og kærlighed. Men min krop led stadig og måtte kapitulere helt før den også fik opmærksomhed og kærlighed.

Derfor har jeg valgt at tilbyde holistisk behandling til stressramte, som når hele vejen rundt om dig, med alt det du er.

DIN KROP – DIT SIND – DIN SJÆL ❤

Derudover må vi jo også se det faktum i øjnene, at vi som stressramte har et meget begrænset overskud. Så skal vi se flere behandlere, kan det være vi, at vi når dertil, hvor vi må vælge én fra. Så hvad har vi lyst til at vælge fra, når nu vi er hele mennesker? Kroppen, sindet eller sjælen?

Svaret er formentlig stadig intet ❤

I kærlighed
Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button