GÅR LIVET I DEN RETNING DU ØNSKER OG DRØMMER OM?

Husker du at stoppe op en gang imellem for lige at mærke efter, om du får handlet på dine drømme og ønsker? Eller ender dagene med bare at gå?

Mange af os gør det helt naturligt omkring nytåret. Vi ser tilbage på året, der gik og lige mærker hvor meget der egentlig skete. Mærke hvor meget vi voksede og udviklede os.

Men husker vi også at gøre det midt på året? Måske – måske ikke. I dag er i hvert fald perfekt til lige at gøre status, nu hvor vi går ind i juli måned i morgen og tager fat på årets sidste halvdel.

Jeg har fødselsdag her i slutningen af juni, så det sker egentligt helt naturligt for mig,- altså at stoppe op og se tilbage. Jeg reflekterer over det år, som er gået og hvor jeg var henne i mit liv for et år siden. Og hold nu op der er sket så meget i mit liv og det gælder både privat, personligt og professionelt. En af de ting jeg har rykket rigtig meget på er, at turde bruge min stemme her i livet, turde være mere og mere sårbar og åben. Det har helt sikkert været skræmmende til tider, men det har virkelig også udviklet mig.

Derudover kan jeg mærke, at stressen endelig er ved at slippe sit tag i mig. For det er jo desværre ikke noget som sker fra den ene dag til den næste. Jeg oplever en rolig og afslappet krop, sammen med roen i mit sind og i min sjæl. Det betyder ikke, at jeg ikke mærker livets ekstra pres engang imellem, men at jeg mærker min krop så meget mere, at jeg hurtigt mærker dens reaktion på presset og dermed har muligheden for at handle på det.

I min egen proces har fundet powerfulde redskaber. Det mest livsgivende og måske også det mest powerfulde af dem alle er vores åndedræt. Det er desværre det vi glemmer, når kroppen bliver stressramt og det kræver genoptræning at få et åndedræt, som kan give os energi, en god nattesøvn og meget mere. Åndedrættet kan være med til at heale os sig.

Så i dag vil jeg sætte tid af til at få skrevet det ned, som jeg har nået i det forgange år og også hvor langt jeg egentlig er i forhold til de mål og drømme, jeg satte mig for ved årsskiftet. For det hænder jo, at vi enten glemmer at handle på drømmene eller måske ikke opdager, hvor langt vi egentlig er nået i vores drømme – at vi rent faktisk har realiseret dem, men har glemt at fejre dem. Men også blive bevidst om hvilke drømme har jeg ikke fået rykket på.

Har du også lyst til at opdage, hvor langt du er nået med dine mål for 2017? For mig virker det så godt at skrive, så det er min anbefaling til dig. Sæt dig i en rolig stund med en kop te, pen og papir og find ud af hvor var du henne ved årsskiftet og hvor du er nu.

– Hvilke drømme havde du for 2017?

– Har du fået realiseret nogle af disse drømme?

– Er det noget, som ikke er blevet som forventet?

– har du fået nye drømme?

– Hvad skal der til for at du kan komme nærmere realisereringen af dine drømme?

 

Opdager du i denne proces, at stressen stadig har rigtig godt fat i dig – din krop, dit sind og din sjæl. Måske skyldes det, at du har svært ved at mærke dig selv. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig videre. Skriv til mig på thinna@thinnacaroulinesvane.dk – jeg glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe dig.

Jeg ønsker dig den mest fantastiske weekend – og sommerferie, hvis du er så heldig.

 

I kærlighed Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button