ER DU OGSÅ VILD MED AT LÆRE?

Jeg elsker at lære og blive klogere. Vi kan hele tiden lære mere, også om det, vi allerede ved en masse om, og det kan være mindst ligeså spændende at lære nyt.

Derfor elsker jeg også at læse, blive klogere igennem andre kloge menneskers vise ord. Høre om de erfaringer, undersøgelser og opdagelser, de har gjort sig. Bøgerne er også stor en del af mit liv nu hvor jeg læser kinesisk medicin og akupunktur. Jeg er fascineret af de kæmpe mængder af empiri, som er blevet nedskrevet gennem de sidste 2000 år og som ofte også kan forklares gennem den vestlige medicin. Det er med til at ændre mit verdensbillede. Jeg ser mig selv på en anden måde og de informationer, jeg modtager fra andre, bliver nu bearbejdet med nye briller på. Mit verdensbillede udvider sig simpelthen gennem min uddannelse, hvor jeg får masser af ny spændende viden og samtidig en god portion selvudvikling.

Det er jo ikke kun gennem bøger og uddannelser, vi lærer. Det er også i mødet med andre mennesker og i mødet med os selv, at vi lærer. Det sker, når vi er nysgerrige på mennesker og ikke mindst nysgerrige på os selv og den måde vi opfatter verden på.

I mødet med mennesker opstår der nogle følelser inde i os selv. Følelser som vi kan blive klogere på, hvis vi tør kigge nærmere på dem. Det gælder både de dejlige følelser, men også på de følelser som gør ondt. Når vi tør lære mere om os selv, turde rumme smerten, turde rumme glæden, så får vi også et rigere liv fyldt med kærlighed og taknemmelighed.

De mennesker, vi møder gennem livet, er her for at lære os noget. Igennem andre kan vi begynde at se os selv på en ny måde, transformere os selv og turde leve vores drømme ud. De kan hjælpe os til at udvikle os som kvinde eller mand, som mor eller far, som datter eller søn, som ven, som kæreste, som den vi er…

 

Ønsker du at få hjælp til at lære dig selv bedre at kende? Så skriv til mig på thinnacaroulinesvane@gmail.com. Jeg vil elske at hjælpe dig videre til et liv med mere visdom og øget balance i krop og sind, hvor du lever fra et sted, hvor du har modet til at lære dig selv at kende endnu bedre.

 

I kærlighed

Thinna Carouline Svane

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button