ER DU (OGSÅ) FANGET I HAMSTERHJULET?

Jeg møder rigtig ofte kvinder, som kæmper i deres liv. Jeg kender det for jeg har også kæmpet. Jeg har også levet det liv. Det liv, hvor vi troligt går på arbejde, men uden glæde og uden at det giver mening for os. Måske er vi heldige og har nogle skønne kollegaer, som holder det tålelig og får lov til at hjælpe andre mennesker. Alligevel kan vi ikke komme hurtigt nok hjem fra arbejde for vi er trætte (af jobbet). Vi skynder os hjem for at hente børn, lave mad og putte børnene, måske børnene også skal køres til og fra fritidsaktiviteterne. Dagene bliver spist op af hinanden og fyldt op med dårlig samvittighed over ikke at være der for børnene. Samtidig oplever vi, at der ikke rigtig er tid til os selv. Vi kæmper os mellem ferierne og glæder sig til den næste ferie. Uden dog egentlig at komme ovenpå i ferien. For ferien kræver jo også noget af os. Så i ferierne skal vi huske den tid til os – den var jeg selv super god til at glemme. Uh hvor har jeg længtes efter tid til at være alene og blot være!

Vi er et sted, hvor vi langsomt dræner os selv. Vi er bare helt grundlæggende trætte og er ved at brænde ud. Vi er nået dertil, hvor vi mangler livsgnisten og meningen med det vi gør. Vi opdager, at den ene dag tager den næste – en del af livets trummerum.

Men er det noget vi bare skal acceptere?

Eller har vi rent faktisk et valg, en anden mulighed?

Mit helt klare svar er Nej, det er ikke noget vi bare skal acceptere! Ja, vi har en anden mulighed, vi kan vælge en anden vej!

Det kræver dog noget af os. Det kræver, at vi har lyst og vedholdendehed til at gøre det, som skal til for at få en anden og mere meningsfyldt hverdag. Den kommer ikke lige pludselig dumpende ned af sig selv. Du skal have lyst til at være skaberen af dit eget liv, acceptere at der kun er én person, som er ansvarlig for hvordan dit liv er. Nemlig dig selv.

Jeg startede selv min egen rejse til et andet arbejdsliv for 3 år siden med de allerførste babyskridt. Langsomt flere skridt i takt med at jeg blev klar, i takt med at jeg udviklede mig, i takt med at energien steg og undskyldningerne blev viftet bort. For tro mig, dem var/er der rigeligt af. Men i dag forholder jeg mig til dem ligeså snart jeg opdager dem. Går ind i det, livet vil lære mig, så jeg kan slippe mine begrænsende overbevisninger, som kun holder mig tilbage for at leve det liv, hvor jeg lever med hjertet forrest.

Hvad kræver det? Det kræver blandt andet mod, vilje og vedholdenhed. Det kræver, at du tør bryde med normen. Det kræver, at du for en stund tør forlade din komfortzone. At du tør bryde ud og vise verden dit lys og lade det skinne. En tro på at det lykkedes og at du kan se det for dig. Måske kommer det i små bider, ligesom ved mig. Jeg føler, at jeg stadig lærer og hele tiden skal turde lade mit lys skinne mere og mere.

If you can dream it you can do it

Walt Disney

Jeg har selv mistrives med mit arbejde i flere år. Jeg oplevede, at føle mig låst uden mulighed for at udleve nogle af alle mine drømme. Jeg har selv været fyldt op med dårlig samvittighed overfor mine børn – ja også overfor mine kollegaer og min chef. Sjovt nok aldrig dårlig samvittighed over, at jeg ikke passede på mig selv. Næ tilgengæld fik min krop skæld ud over at den ikke kunne klare det, jeg skulle. Ikke særligt nærende eller motiverende. Men jeg oplever, at jeg ikke er alene om det. For jeg hører rigtig mange andre kvinder, som også taler hårdt til sig selv og deres krop. Det skal vi simpelthen stoppe med. Denne krop som er så fantastisk, at den kan skabe levende mennesker. Den krop, som skal bære os dag ud og dag ind. Løbe for os, lege, kramme og elske. Og så skælder vi den ud. Den fortjener omsorg, nærvær og kærlighed.

Jeg blev inspireret til dette blogindlæg, da jeg i det sidste stykke tid været sammen med flere kvinder og det er det samme som jeg hører igen og igen. De er trætte af det liv, som de lever. Det liv, hvor den ene dag tager den næste. De dage hvor de ikke kan komme hurtigt nok hjem fra arbejde og hjem. Hjem til tøjvask, madlavning og med dårlig samvittighed over ikke at have mere tid med børnene. De længes også efter det liv, som er mere frit. Der hvor livet giver mening og har mere at tilbyde. De føler at liver må have mere at byde på.

Kan du også nikke genkendende til dette?

Hvis ja, så forstår jeg dig så udmærket. Jeg har også været der, hvor jeg følte mig som tilskuer til livet. Hvor jeg følte at livet blev levet omkring mig og hvor drømme blot var drømme – ikke et mål eller en del af en plan. Det er de heldigvis i dag. Og mit ønsker er at så mange som muligt. finder det mod til at vælge en anden vej. Dropper undskyldninger og stopper med at lytte til frygten, som altid er så god til at hviske til os. Mit håb er, at alle vælger den vej, hvor drømme går i opfyldelse.

Jeg oplever også, at jeg heller ikke er alene om at arbejde hen mod det meningsfyldte liv. At jeg skaber et liv med passion og hvor hjertet er med helt forrest. Jeg oplever, at flere og flere vælger, tør springe ud i det og gå med hjertet. Jeg blev jævnligt bekræftet i det.

Forrige lørdag var jeg sammen 230 andre mennesker, som alle har taget den beslutning om at forlade hamsterhjulet. Alle som ønsker et mere frit og fleksibelt arbejdsliv samtidig med, at vi får lov til at hjælpe andre. Så jeg/vi er ikke alene og jeg får hjælp af disse skønne mennesker alene ved at være i samme lokale som dem. Det skyldes at energien er løftende, positiv og fuld af drømme som vil udleves. Alle ønsker, at vi skal lykkes og få succes. Og det er simpelthen fantastisk og givende at opleve og det smitter. Min energi løftes og jeg fyldes med endnu mere motivation. Så vi skal huske at omgive os med de mennesker, som påvirker os positivt. De mennesker som ønsker at se os lykkes, være glade og fulde af liv. Se og hjælpe andre med blomstre.

Ønsker du også det for dig selv?

Du fortjener det.

Det er din beslutning alene. Det er dit liv, som vil leves. Dit lys er klar til at stråle.

I kærlighed

Thinna

P.S. Jeg søger samarbejdspartnere til mit team. Måske du er behandler, frisør, kostvejleder, personlig træner, sygeplejerske eller har du bare lyst til at lave noget helt nyt, hvor du kan hjælpe andre: Du har noget at byde ind med, så kan det være det er noget for dig.

Du skal:

  • have lyst til at gøre en forskel

  • være en teamplayer

  • være interesseret i personlig udvikling

  • være vedholdende og flittig

  • arbejde seriøst

  • elske ny viden og være nysgerrig, åben og positiv

Har du lyst til at høre hvad det drejer sig om, så send mig en besked. Så aftaler vi et kaffemøde eller et møde over Skype. Så kan vi snakke om drømme og fremtid og du kan høre om mulighederne. Vi kan finde ud af om vores kemi passer sammen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button