CUPPING

Cupping kan afhjælpe stramme og udspændte muskler, men kan også være gavnlig mod ledsmerter og skinnebensbetændelse. Mange atleter anvender denne behandling til blandt andet ømme muskler. 

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  SLIP FOR SPÆNDINGER MED CUPPING

  Et for travlt liv igennem længere tid har sat sine spor i kroppen med fysiske smerter og spændinger. Vi er konstant i alarmberedskab, når vi er pressede. Klar til at kæmpe eller flygte. Musklerne spændes op og bliver aldrig afspændte og bløde.

  Vi mærker at kroppen har brug for en kærlig behandling. At der bliver taget sig af den og vi giver den lidt ekstra omsorg. Kærlig omsorg og pleje for din ryg, nakke, skulder, hoved og ansigt er det, du får med denne behandling. 60 minutters ren forkælelse til dine spændte muskler.

  Du træder ind i en healende energi, hvor jeg bruger er mine hænder og cupping med glascupper.

  Hensigten er, at du oplever at føle dig mere afslappet, roligere og gerne med et dybere åndedræt.

  HVAD KAN CUPPING GØRE FOR DIG?

  Denne behandling styrker kredsløbet og blodcirkulationen. På den måde fjernes affaldsstoffer.

  Jeg har hjulpet flere af med deres hovedpine eller migræne, da cupping også kan anvendes hertil. Det er en yderst gavnlig behandling hvis man døjer med til stresset liv, da dette sætter sig som spor i kroppen, i form af spændinger.

  Hjælp kroppen med at komme ud af det konstante alarmberedskab, med en cupping behandling.  

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  HVAD ER CUPPING?

  Cupping er en behandlingsform, hvor jeg benytter mig af plastikcupper eller glascupper. Cupperne danner et vakuum, som gør at cirkulationen i området forøges og der udskilles affaldsstoffer. Bindevævet bliver løsnet og medfører at spændinger og smerter kan slippes.

  Cupping er altså en super effektiv metode til behandling mod alle former for smerte, både akutte og de mere kroniske.

  Her er bare en lille oversigt over de problematikker cupping er effektiv mod:

  Du kan efter endt behandling opleve sugemærker, som er ganske ufarlige, men som blot er et tegn på at der har været blokeringer og affaldsstoffer i området. Typisk går sugemærkerne væk igen efter 4-5 dage.

  Cupping er en flere tusinde år gammel behandlingsform, som har været udbredt i blandt andet Egypten. Grækenland og Kina. De første registreret brug af cupping kan dateres tilbage til år 281-341 e.kr.

  Behandling af smerter med cupping

  Cupping er en flere tusind år gammel behandlingsmetode og er super effektiv til behandling af blandt andet mod smerter, hævelse, træthed og tunghed i kroppen.

  Det kan være du har fået smerter omkring knæet efter et vrid eller efter længere tids arbejde ved en computer, som har resulteret i smerter omkring albuen, en såkaldt musearm. Hvis du kommer til mig med en smerteproblematik, fx efter en skade, så vil jeg højst sandsynligt benytte mig af cupping sammen akupunktur.

  Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)