AT MISTE NOGET AF SIG SELV

Jeg er min intuition og jeg kan ikke leve uden den. Min intuition er min trofaste partner i alle anliggender – privat og professionelt. Jeg elsker den – jeg er bare fuldstændig vild med den og jeg kan altid stole på den. Selvfølgelig har jeg ikke altid lyttet og derfor handlet anderledes end alt i mig sagde, at jeg skulle. Årsagerne kan være forskellige, men som regel skyldtes det min pleaser mentalitet og det har også haft store konsekvenser.

Den helt store konsekvens var, at jeg blev stressramt og undervejs mistede jeg min intuition. Desværre gik der lang tid inden jeg opdagede, at jeg havde mistet en væsentlig del af mig selv. Jo mere væk den var, jo mere handlede jeg ud fra ego’et. Jeg kunne ikke længere mærke mig selv, jeg forsvandt!

I efteråret 2014 begyndte jeg på et MBSR (Mindful Based Stress Reduction) hold og det var i det forløb, at jeg opdagede, at min intuition var helt væk. Så jeg sendte en intention ud i universet om, at jeg ville have min intuition tilbage (Jeg vidste dog ikke dengang, at det var det, jeg gjorde). Det førte til, at jeg vandt en konkurrence om en session hos en smuk kvinde. Sessionen endte med at blive et forløb, flere kurser og en hulens masse penge ud i min egen sundhed og udvikling – hos hende og andre skønne mennesker. Selvom det har været en dyr læring, har jeg simpelthen ikke fortrudt et eneste sekund. For i dag har jeg fået min intuition tilbage og jeg har endelig taget min spiritualitet hjem til mig.

I dag er jeg meget bevidst om at handle ud fra min intuition og er langt bedre til at sige fra og til, når jeg mærker, hvad der er rigtigt for mig. Vi skal jo alle lære og af og til er lærdommen hård, men når det først er lært, blomstrer det hele og årsagen til hvorfor det lige skulle ske, viser sig. For mig er livet blandt andet blevet smukkere, mere nærværende, kærligt, taknemmeligt og lykkeligt.

 

TID TIL REFLEKSION

*Har du haft mulighed for at mærke, hvad du har mistet?

* Hvis du har mistet en del af dig selv, er det så en del af dig, som du ikke kan undvære i det liv lige nu og i fremtiden?

* For ved at mistet det, har du så også mistet en del af dig selv?

* Hvad er du parat til at gøre for at få det tilbage, som du har mistet?

 

Min erfaring er, at det er vigtigt, at vi investerer i os selv, vores sundhed og vores udvikling. Dette gælder især, hvis du, ligesom mig, har et udtalt pleaser og omsorgsgen. Ellers kan du til sidst ikke være der for dem, du gerne vil hjælpe. Desværre kan vi ikke klare alting selv, så min anbefaling er, at søge hjælp hos én, hvor du mærker, at energien er HELT rigtig. Også selvom du ikke kan begrunde det, men følelsen er, at dit valg er rigtig for dig. Vælg intuitivt!

 

Billedet er mig i selfie, hvilket stadig er et udviklingsområde for mig <3

 

I kærlighed

Thinna

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Nyeste indlæg

Forrige indlæg

Nyhedsbrev

Længes du mere ro og nærvær i dit liv?

Invester mindre end 15 minutter om dagen på dig selv og mærk langsomt roen begynde at sprede sig i dag.

Hent min guidede lydfil til mere ro og nærvær lige her.

Call Now Button