AKUPUNKTUR

– få din livskvalitet igen

Når kroppen er ude ad balance, uanset årsagen, kommer det til udtryk på forskellig vis.

Det kan være, at du oplever en krop som larmer og gør ondt. Vi fungerer ikke helt, når vi har smerter om det så er ondt i hovedet, smerter omkring knæet eller presset og stressen vi til tider oplever i livet.

Det kan være du har fået en lidelse, som du ønsker hjælp til at kunne leve med. Det kan være at du bare længes efter mere energi eller overskud.

Uanset årsagen til at du er havnet her på min side, skyldes det en forventning om at jeg vil kunne hjælpe dig. Og det gør jeg gerne.

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  HVAD ER AKUPUNKTUR?

  Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsform, hvor behandlingen består i at bruge nåle i kroppens akupunkturpunkter.

  Hensigten med akupunkturen er at skabe balance mellem yin og yang i kroppen ved at stimulere de forskellige akupunkturpunkter i kroppen.

  Akupunkturen bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at det er det hele menneske, der behandles. Akupunktur behandler ikke kun de fysiske symptomer og kan derfor også støtte os i vores følelsesliv.

  Akupunktur er en behandling af den grundlæggende ubalance i kroppen – det som giver symptomerne.

  Behandlingen er holistisk og påvirker derfor både krop, sind og sjæl, hvilket også er filosofien i klassisk kinesisk medicin.

  YIN OG YANG

  Yin og Yang er det grundlæggende i Kinesisk Medicin. Det er det som alt andet er bygget videre på.

  Yin og Yang er hinandens modsætninger. Yin er det mørke, kølige, rolige, indadvendte og feminine. Yang er det modsatte – det lyse, varme, aktive, udadvendte og maskuline.

  Men Yin og Yang nærer også hinanden og er afhængige af hinanden. Når vi er raske, formår vi at balancere Yin og Yang.

  Sker det, at den ene bliver svagere eller kraftigere end den anden, så opstår der ubalancer i vores krop. Dette vil så komme til udtryk på forskellige måder.

  Det kan f.eks. være smerter i kroppen, som blandt andet spændingshovedpine og lænderygsmerter, men det kan også stress, depression, menstruationsproblemer eller fordøjelsesproblemer.

  QI (ENERGI)

  Qi er en væsentlig del, men kan være svær at forstå. Qi kan ikke ses eller måles, som vi er vant til i den vestlige medicin. Qi bevæger sig i vores krop og sørger blandt andet for at bevæge vores blod og sikre fordøjelsen.

  Det er vigtigt med et frit flow af qi i vores krop. Når qi er stærk og flyder frit, så har vi det godt og vi er fyldt med energi. Omvendt når qi bliver svag og stagnerer opstår affaldsstoffer og det vil påvirke vores helbred og vigtige processer i vores krop.

  Qi flyder via et netværk af meridianer, der gør at qi kan passere frit i hele vores krop. Igennem meridianerne forbindes organer og kropsdele. Qi kan blive blokeret af vores følelser, manglende bevægelse, dårlig ernæring og stress.

  Ved at sætte nåle i kroppen er hensigten at påvirke qi til, igen, at kunne flyde frit ved at fjerne de forhindringer, som ligger til grund.

  Akupunkturpunkterne kan bruges til at behandle lokalt, f.eks. omkring knæet ved knæsmerter. Punktet omkring knæet kan derudover også bruges til at behandle et andet sted i kroppen gennem meridiannetværket.

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  AKUPUNKTUR HOS MIG

  Vil du også mærke akupunkturens helbredende evner?

  Udover nåle og mine hænder kan jeg også benytte mig af f.x. cupping og moxa, som ligeledes er en del af kinesisk medicin. Jeg vil ligeledes give dig og råd og vejledning f.x. indenfor kost og bevægelse, som jeg mener vil kunne støtte dig hen imod øget balance.

  Herudover benytter jeg mig af og trækker på mine erfaring som fysioterapeut gennem mere end 12 år, samt som intuitiv counselor. Hermed mener jeg der skabes de bedste betingelser for balance, smertefrihed og kroppens heling i samarbejde med dig.

  AKUPUNKTUR TAASTRUP

  Jeg tillbyder Akupunktur i  Taastrup.

  Døjer du med spændinger og smerte i muskler, kan akupunktur være hjælpen, du har brug for. 

  Jeg har mere end 10 års erfaring og har følt ubalancen på egen krop. Derfor ved jeg hvor vigtigt det er at have en indre ro og balance, så du igen kan få energien og overskuddet tilbage i hverdagen. 

  Jeg tilbyder Reiki Healing, healende massage med cupping og Gua Sha, samt akupunktur i min klinik, der ligger i Taastrup og i nærheden af Glostrup, Albertslund og Høje Taastrup. 

  Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)