AKUPUNKTUR I TAASTRUP

– få din livskvalitet igen

Lider du af smerter kan akupunktur være løsningen for dig.

Jeg har afhjulpet mange tilfælde af migræne, kronisk hovedpine og tennisalbuer i min klinik i Taastrup.

Denne behandling kan anvendes til at lindre både fysiske og psykiske smerter, så om det er en musearm eller stress, der påvirker din hverdag i en negativ retning, kan jeg hjælpe dig godt videre. Behandling fysiske smerter kombinerer jeg ofte med cupping. Læs mere om cupping.

Jeg har stor erfaring inden for akupunktur i Taastrup med fokus på angst, stress og depression.

Akupunktur er en yderst effektiv behandlingsform, med fokus på den konkrete årsag til din lidelse. Ved at påvirke kroppens forskellige punkter, kan jeg hjælpe kroppen med at hjælpe og heale sig selv. 

Book din tid allerede i dag her eller kontakt mig og hør nærmere.

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  AKUPUNKTUR I TAASTRUP HOS MIG

  Vil du også mærke de helbredende evner, ved akupunktur hos mig i Taastrup?

  Udover nåle og mine hænder kan jeg også benytte mig af f.x. cupping og moxa, som ligeledes er en del af kinesisk medicin. Jeg vil ligeledes give dig og råd og vejledning f.x. indenfor kost og bevægelse, som jeg mener vil kunne støtte dig hen imod øget balance.

  Herudover benytter jeg mig af og trækker på mine erfaring som fysioterapeut gennem mere end 12 år, samt som intuitiv counselor. Hermed mener jeg der skabes de bedste betingelser for balance, smertefrihed og kroppens heling i samarbejde med dig.

  JEG TILBYDER AKUPUNKTUR I TAASTRUP

  Jeg tillbyder Akupunktur i Taastrup. Så, døjer du med spændinger og smerte i muskler, kan nålene være hjælpen, du har brug for. 

  Jeg har mere end 10 års erfaring og har følt ubalancen på egen krop. Derfor ved jeg hvor vigtigt det er at have en indre ro og balance, så du igen kan få energien og overskuddet tilbage i hverdagen.

  Jeg tilbyder Reiki Healing, healende massage med cupping, samt akupunktur i min klinik, der ligger i Taastrup og i nærheden af Glostrup, Albertslund og Høje Taastrup.

  HVAD ER AKUPUNKTUR?​

  Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsform, hvor behandlingen består i at bruge nåle i kroppens meridianbaner og specielle punkter.

  Hensigten er at skabe balance i kroppen ved at stimulere de forskellige punkter i kroppen, med fine små nåle

  Behandlingen bygger på en holistisk menneske opfattelse, hvilket vil sige, at det er det hele menneske, der behandles. Med Akupunktur hos mig i Taastrup, behandles ikke kun de fysiske symptomer og kan derfor også støtte os i vores følelsesliv.

  Det er en behandling af den grundlæggende ubalance i kroppen – det som giver symptomerne.

  Behandlingen er holistisk og påvirker derfor både krop, sind og sjæl, hvilket også er filosofien i klassisk kinesisk medicin. Min akupunkturbehandling foregår i Taastrup. Du kan desuden med fordel kombinere akupunktur med cupping.

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  KINESISK AKUPUNKTUR I HØJE TAASTRUP

  Den akupunktur jeg tilbyder, falder under den kategori der hedder Kinesisk akupunktur og kendt som TCM – Traditional Chinese Medicine eller på dansk TKM – Traditionel Kinesiske Medicin. 
  Akupunktur behandlingerne er tilskudsberettiget og mange af de danske sygeforsikringer dækker denne behandling. 
   
  Men Kinesisk Akupunktur i Høje Taastrup kan jeg med brug af de fine, kliniske nåle afhjælpe stress, angst, depression og lignende. Behandlingen bygger på et holistisk menneskesyn og påvirker derfor også vores følelser og sind. 
   
  Vi kender alle til den travle hverdag, hvor der skal hentes børn, passes hjem og selvfølgelig skal arbejdet og passes. Men det er ikke alle der er lige gode til at koordinere dette, så du også får tid til dig selv. At tage nogle pauser en gang imellem og få slappet af og samlet tankerne, er vigtigt for os alle.
  Hvis man glemmer disse mentale pauser over en længere periode, kan dette medføre stress. Hertil kan kinesisk akupunktur i Taastrup, være en god måde til komme i kontakt med din krop og følelser igen. 
   
  En gang i mellem oplever vi også svære perioder af livet og for nogle kan dette kan hobe sig op indeni og udvikle sig til angst, depression eller lignende.
  Her kan jeg med mine behandlinger, også ofte hjælpe dig godt videre. Jeg tager mig altid god tid til dig og sætter mig grundigt ind i din situation, så behandlingen bliver mest effektiv. 
   
  Som Registret Alternativ Behandler har jeg gode forudsætninger for at kunne hjælpe dig tilbage til et liv i balance. Da jeg også har 12 års erfaring som fysioterapeut, kan jeg også trække på min erfaring herfra og give dig det bedst mulige forløb. 

  YIN OG YANG

  Yin og Yang er det grundlæggende i Kinesisk Medicin. Det er det som alt andet er bygget videre på. Hertil også udviklingen af akupunktur.

  Yin og Yang er hinandens modsætninger. Yin er det mørke, kølige, rolige, indadvendte og feminine. Yang er det modsatte – det lyse, varme, aktive, udadvendte og maskuline.

  Men Yin og Yang nærer også hinanden og er afhængige af hinanden. Når vi er raske, formår vi at balancere Yin og Yang.

  Sker det, at den ene bliver svagere eller kraftigere end den anden, så opstår der ubalancer i vores krop. Dette vil så komme til udtryk på forskellige måder.

  Det kan f.eks. være smerter i kroppen, som blandt andet spændingshovedpine og lænderygsmerter, men det kan også stress, depression, menstruationsproblemer eller fordøjelsesproblemer. Alt dette kan behandlingen være med til at lindre. 

  QI (ENERGI)

  Qi er en væsentlig del, men kan være svær at forstå. Qi kan ikke ses eller måles, som vi er vant til i den vestlige medicin. Qi bevæger sig i vores krop og sørger blandt andet for at bevæge vores blod og sikre fordøjelsen.

  Det er vigtigt med et frit flow af qi i vores krop. Når qi er stærk og flyder frit, så har vi det godt og vi er fyldt med energi. Omvendt når qi bliver svag og stagnerer opstår affaldsstoffer og det vil påvirke vores helbred og vigtige processer i vores krop.

  Qi flyder via et netværk af meridianer, der gør at qi kan passere frit i hele vores krop. Igennem meridianerne forbindes organer og kropsdele. Qi kan blive blokeret af vores følelser, manglende bevægelse, dårlig ernæring og stress.

  Ved at sætte nåle i kroppen, er hensigten at påvirke qi til, igen, at kunne flyde frit ved at fjerne de forhindringer, som ligger til grund.

  De specielle punkter kan bruges til at behandle lokalt, f.eks. omkring knæet ved knæsmerter. Punktet omkring knæet kan derudover også bruges til at behandle et andet sted i kroppen gennem meridiannetværket.

  AKUPUNKTUR MOD STRESS

  En længere periode med stress sætter sine spor i kroppen, i sindet og i vores følelser. Der er skabt ubalance i vores krop.

  Symptomerne kan være mange og er forskellige fra person til person. Men akupunktur mod stress, er en løsning for mange.

  Rigtig mange af os, som har været ramt af stress. Nogle oplever at stressen vender tilbage igen og igen. For andre er det første gang. Men uanset hvilken gang det er, så kan vejen ud af kronisk stress virke uoverskuelig.

  Hovedet fylder og kroppen er glemt og gemt godt væk. Kroppen kan endda larme på højtryk med smerter fordi den kalder på din opmærksomhed.

  Kalder på at du skal gøre noget andet end det du gør i dag.

  Akupunktur mod stress - En krop i ubalance

  Når vi lever et presset og stresset liv over længere tid kommer yin og yang i ubalance, da vi over en længere periode har trukket på vores reserver.

  Det sker samtidig med at vi ikke får tanket reserverne op igen i løbet af dagen og ej heller om natten. Det skyldes at vores nattesøvn som regel vil være forstyrret, måske på grund af tanker og bekymringer. Med akupunktur mod stress har jeg hjulpet mange godt videre, med et fortsat liv i balance.

  Der er mange symptomer, som vi kan opleve, når kroppen er i underskud i forbindelse med stress og det kan blandt være følgende:

  Akupunktur kan hjælpe dig ud af din stress

  Ønsker du at få hjælp til at nå hen et sted, hvor du oplever, at:

  Hvad kan akupunktur mod stress gøre for dig?

  Behandlingen gør, at du får støttet din krop til at genfinde balancen.

  Du vil opleve at dine symptomer bliver mindre og mindre. Dine ressourcer i din krop bliver bygget op igen samtidig med at dine symptomer behandles.

  Akupunktur mod stress er en blid behandlingsform, som styrker din krop, fjerne de blokeringer, der måtte være samtidig med at du øger din energi og dit overskud, så du igen kan leve dit liv.

  Udover selve akupunkturbehandlingen i Taastrup vil jeg også give dig råd, vejledning og redskaber til hvordan du kan komme videre efter en periode med stress.

  Det kan være vejledning i forhold til kost set ud fra et TCM perspektiv eller hvordan du kan hjælpe kroppen til yderlig ro gennem åndedrættet. Alt sammen tager udgangspunkt ud fra dig og der hvor du er i din proces.

  AKUPUNKTUR MOD SENFØLGER AF CORONA

  Erfaringerne og viden omkring behandlingerne er sparsomme.

  Jeg har erfaret i min egen klinik, at jeg kan gøre en stor forskel for mine klienter, som kommer med senfølger efter corona, så de igen har en hverdag hvor de fungerer som tidligere.

  Behandlingen tager udgangspunkt i den klassiske kinesiske medicin og udover akupunktur til senfølger af Corona, benytter jeg mig også af cupping.

  Jeg har erfaret, at det er en fantastisk kombination til behandling af senfølger efter corona.

  Herudover vil jeg også komme med nogle anbefalinger f.x. i forhold til kost, som ligeledes vil hjælpe og støtte dig til at vende tilbage til din krop som du kender den.

  Symptomer efter Corona

  Symptomerne efter corona er mange og for nogle, forsvinder de ikke af sig selv igen. Akupunktur mod senfølger af corona, kan afhjælpe dig, så du hurtigere kommer over dem.

  Du kan opleve forskellige former for senfølger og det kan blandt andet være:

  Akupunktur kan hjælpe dig af med senfølger af corona

  Har du haft corona og kan stadig mærke senfølgerne? Akupunktur i Taastrup kan hjælpe dig med at nå et sted hen hvor du igen oplever, at:

  Akupunktur mod senfølger efter corona

  Så jeg glæder mig virkelig over hvilken forskel akupunktur mod senfølger efter corona, har haft for de klienter, der er kommet til mig, når deres symptomer desværre ikke er forsvundet af sig selv. 

  Og jeg glæder mig til at hjælpe endnu flere.

  Ønsker du også at vende tilbage til en krop, som kan bære dig igennem din hverdag igen? Så kan akupunktur i Taastrup også være vejen for dig.

  Er du klar til at få din krop tilbage, så husk at booke din første tid her.

  CUPPING

  Cupping kan afhjælpe stramme og udspændte muskler, men kan også være gavnlig mod ledsmerter og skinnebensbetændelse. Behandlingen kan med fordel benyttes i forbindelse med akupunktur.

  Mange atleter anvender denne behandling til blandt andet ømme muskler. 

  Slip for spændinger med cupping

  Et for travlt liv igennem længere tid har sat sine spor i kroppen med fysiske smerter og spændinger. Vi er konstant i alarmberedskab, når vi er pressede. Klar til at kæmpe eller flygte. Musklerne spændes op og bliver aldrig afspændte og bløde.

  Vi mærker at kroppen har brug for en kærlig behandling. At der bliver taget sig af den og vi giver den lidt ekstra omsorg. Kærlig omsorg og pleje for din ryg, nakke, skulder, hoved og ansigt er det, du får med denne behandling. 60 minutters ren forkælelse til dine spændte muskler.

  Du træder ind i en healende energi, hvor jeg bruger er mine hænder og cupping med glascupper.

  Hensigten er, at du oplever at føle dig mere afslappet, roligere og gerne med et dybere åndedræt.

  Hvad kan cupping gøre for dig?

  Et for travlt liv igennem længere tid har sat sine spor i kroppen med fysiske smerter og spændinger. Vi er konstant i alarmberedskab, når vi er pressede. Klar til at kæmpe eller flygte. Musklerne spændes op og bliver aldrig afspændte og bløde.

  Vi mærker at kroppen har brug for en kærlig behandling. At der bliver taget sig af den og vi giver den lidt ekstra omsorg. Kærlig omsorg og pleje for din ryg, nakke, skulder, hoved og ansigt er det, du får med denne behandling. 60 minutters ren forkælelse til dine spændte muskler.

  Du træder ind i en healende energi, hvor jeg bruger er mine hænder og cupping med glascupper, kombiner med akupunkturens nåle og opnår en potentiel endnu større effekt.

  Hensigten er, at du oplever at føle dig mere afslappet, roligere og gerne med et dybere åndedræt.

  Hvad kan behandlingen hjælpe med?

  Cupping er en behandlingsform, hvor jeg benytter mig af plastikcupper eller glascupper. Cupperne danner et vakuum, som gør at cirkulationen i området forøges og der udskilles affaldsstoffer. Bindevævet bliver løsnet og medfører at spændinger og smerter kan slippes.

  Cupping er altså en super effektiv metode til behandling mod alle former for smerte, både akutte og de mere kroniske.

  Her er bare en lille oversigt over de problematikker cupping er effektiv mod:

  Du kan efter endt behandling opleve sugemærker, som er ganske ufarlige, men som blot er et tegn på at der har været blokeringer og affaldsstoffer i området. Typisk går sugemærkerne væk igen efter 4-5 dage.

  Cupping er en flere tusinde år gammel behandlingsform, som har været udbredt i blandt andet Egypten. Grækenland og Kina. De første registreret brug af cupping kan dateres tilbage til år 281-341 e.kr.

  Behandling af smerter med akupunktur og cupping

  Cupping er en flere tusind år gammel behandlingsmetode og er super effektiv til behandling af blandt andet mod smerter, hævelse, træthed og tunghed i kroppen.

  Det kan være du har fået smerter omkring knæet efter et vrid eller efter længere tids arbejde ved en computer, som har resulteret i smerter omkring albuen, en såkaldt musearm. Her vil akupunktur også kunne hjælpe. En kombination vil i mange tilfælde være anbefalelsesværdigt.

  Hvis du kommer til mig med en smerteproblematik, fx efter en skade, så vil jeg højst sandsynligt benytte mig af cupping sammen akupunktur.

  Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør i Taastrup

  Registreret alternativ behandler (RAB)