AKUPUNKTUR I TAASTRUP

– få din livskvalitet igen

Lider du af smerter kan akupunktur være løsningen for dig.

Jeg har afhjulpet mange tilfælde af migræne, kronisk hovedpine og tennisalbuer i min klinik i Taastrup.

Denne behandling kan anvendes til at lindre både fysiske og psykiske smerter, så om det er en musearm eller stress, der påvirker din hverdag i en negativ retning, kan jeg hjælpe dig godt videre. Behandling fysiske smerter kombinerer jeg ofte med cupping. Læs mere om cupping.

Jeg har stor erfaring inden for akupunktur i Taastrup med fokus på angst, stress og depression.

Akupunktur er en yderst effektiv behandlingsform, med fokus på den konkrete årsag til din lidelse. Ved at påvirke kroppens forskellige punkter, kan jeg hjælpe kroppen med at hjælpe og heale sig selv. 

Book din tid allerede i dag her eller kontakt mig og hør nærmere.

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  AKUPUNKTUR I TAASTRUP HOS MIG

  Vil du også mærke de helbredende evner, ved akupunktur hos mig i Taastrup?

  Udover nåle og mine hænder kan jeg også benytte mig af f.x. cupping og moxa, som ligeledes er en del af kinesisk medicin. Jeg vil ligeledes give dig og råd og vejledning f.x. indenfor kost og bevægelse, som jeg mener vil kunne støtte dig hen imod øget balance.

  Herudover benytter jeg mig af og trækker på mine erfaring som fysioterapeut gennem mere end 12 år, samt som intuitiv counselor. Hermed mener jeg der skabes de bedste betingelser for balance, smertefrihed og kroppens heling i samarbejde med dig.

  JEG TILBYDER AKUPUNKTUR I TAASTRUP

  Jeg tillbyder Akupunktur i Taastrup. Så, døjer du med spændinger og smerte i muskler, kan nålene være hjælpen, du har brug for. 

  Jeg har mere end 10 års erfaring og har følt ubalancen på egen krop. Derfor ved jeg hvor vigtigt det er at have en indre ro og balance, så du igen kan få energien og overskuddet tilbage i hverdagen.

  Jeg tilbyder Reiki Healing, healende massage med cupping, samt akupunktur i min klinik, der ligger i Taastrup og i nærheden af Glostrup, Albertslund og Høje Taastrup.

  HVAD ER AKUPUNKTUR?​

  Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsform, hvor behandlingen består i at bruge nåle i kroppens meridianbaner og specielle punkter.

  Hensigten er at skabe balance i kroppen ved at stimulere de forskellige punkter i kroppen, med fine små nåle

  Behandlingen bygger på en holistisk menneske opfattelse, hvilket vil sige, at det er det hele menneske, der behandles. Med Akupunktur hos mig i Taastrup, behandles ikke kun de fysiske symptomer og kan derfor også støtte os i vores følelsesliv.

  Det er en behandling af den grundlæggende ubalance i kroppen – det som giver symptomerne.

  Behandlingen er holistisk og påvirker derfor både krop, sind og sjæl, hvilket også er filosofien i klassisk kinesisk medicin. Min akupunkturbehandling foregår i Taastrup.

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  KINESISK AKUPUNKTUR I HØJE TAASTRUP

  Den akupunktur jeg tilbyder, falder under den kategori der hedder Kinesisk akupunktur og kendt som TCM – Traditional Chinese Medicine eller på dansk TKM – Traditionel Kinesiske Medicin. 
  Akupunktur behandlingerne er tilskudsberettiget og mange af de danske sygeforsikringer dækker denne behandling. 
   
  Men Kinesisk Akupunktur i Høje Taastrup kan jeg med brug af de fine, kliniske nåle afhjælpe stress, angst, depression og lignende. Behandlingen bygger på et holistisk menneskesyn og påvirker derfor også vores følelser og sind. 
   
  Vi kender alle til den travle hverdag, hvor der skal hentes børn, passes hjem og selvfølgelig skal arbejdet og passes. Men det er ikke alle der er lige gode til at koordinere dette, så du også får tid til dig selv. At tage nogle pauser en gang imellem og få slappet af og samlet tankerne, er vigtigt for os alle.
  Hvis man glemmer disse mentale pauser over en længere periode, kan dette medføre stress. Hertil kan kinesisk akupunktur i Taastrup, være en god måde til komme i kontakt med din krop og følelser igen. 
   
  En gang i mellem oplever vi også svære perioder af livet og for nogle kan dette kan hobe sig op indeni og udvikle sig til angst, depression eller lignende.
  Her kan jeg med mine behandlinger, også ofte hjælpe dig godt videre. Jeg tager mig altid god tid til dig og sætter mig grundigt ind i din situation, så behandlingen bliver mest effektiv. 
   
  Som Registret Alternativ Behandler har jeg gode forudsætninger for at kunne hjælpe dig tilbage til et liv i balance. Da jeg også har 12 års erfaring som fysioterapeut, kan jeg også trække på min erfaring herfra og give dig det bedst mulige forløb. 

  YIN OG YANG

  Yin og Yang er det grundlæggende i Kinesisk Medicin. Det er det som alt andet er bygget videre på. Hertil også udviklingen af akupunktur.

  Yin og Yang er hinandens modsætninger. Yin er det mørke, kølige, rolige, indadvendte og feminine. Yang er det modsatte – det lyse, varme, aktive, udadvendte og maskuline.

  Men Yin og Yang nærer også hinanden og er afhængige af hinanden. Når vi er raske, formår vi at balancere Yin og Yang.

  Sker det, at den ene bliver svagere eller kraftigere end den anden, så opstår der ubalancer i vores krop. Dette vil så komme til udtryk på forskellige måder.

  Det kan f.eks. være smerter i kroppen, som blandt andet spændingshovedpine og lænderygsmerter, men det kan også stress, depression, menstruationsproblemer eller fordøjelsesproblemer. Alt dette kan behandlingen være med til at lindre. 

  QI (ENERGI)

  Qi er en væsentlig del, men kan være svær at forstå. Qi kan ikke ses eller måles, som vi er vant til i den vestlige medicin. Qi bevæger sig i vores krop og sørger blandt andet for at bevæge vores blod og sikre fordøjelsen.

  Det er vigtigt med et frit flow af qi i vores krop. Når qi er stærk og flyder frit, så har vi det godt og vi er fyldt med energi. Omvendt når qi bliver svag og stagnerer opstår affaldsstoffer og det vil påvirke vores helbred og vigtige processer i vores krop.

  Qi flyder via et netværk af meridianer, der gør at qi kan passere frit i hele vores krop. Igennem meridianerne forbindes organer og kropsdele. Qi kan blive blokeret af vores følelser, manglende bevægelse, dårlig ernæring og stress.

  Ved at sætte nåle i kroppen, er hensigten at påvirke qi til, igen, at kunne flyde frit ved at fjerne de forhindringer, som ligger til grund.

  De specielle punkter kan bruges til at behandle lokalt, f.eks. omkring knæet ved knæsmerter. Punktet omkring knæet kan derudover også bruges til at behandle et andet sted i kroppen gennem meridiannetværket.

  Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør i Taastrup

  Registreret alternativ behandler (RAB)