Akupunktur senfølger Corona

Erfaringerne og viden omkring behandlingerne er sparsomme.

Jeg har erfaret i min egen klinik, at jeg kan gøre en stor forskel for mine klienter, som kommer med senfølger efter corona, så de igen har en hverdag hvor de fungerer som tidligere.

Behandlingen tager udgangspunkt i den klassiske kinesiske medicin og udover akupunktur til senfølger af Corona, benytter jeg mig også af cupping.

Jeg har erfaret, at det er en fantastisk kombination til behandling af senfølger efter corona.

Herudover vil jeg også komme med nogle anbefalinger f.x. i forhold til kost, som ligeledes vil hjælpe og støtte dig til at vende tilbage til din krop som du kender den.

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  Symptomer efter Corona

  Symptomerne efter corona er mange og for nogle, forsvinder de ikke af sig selv igen. Akupunktur mod senfølger af corona, kan afhjælpe dig, så du hurtigere kommer over dem.

  Du kan opleve forskellige former for senfølger og det kan blandt andet være:

  Akupunktur kan hjælpe dig af med senfølger af corona

  Har du haft corona og kan stadig mærke senfølgerne? Akupunktur i Taastrup kan hjælpe dig med at nå et sted hen hvor du igen oplever, at:

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  Akupunktur mod senfølger efter corona

  Så jeg glæder mig virkelig over hvilken forskel akupunktur mod senfølger efter corona, har haft for de klienter, der er kommet til mig, når deres symptomer desværre ikke er forsvundet af sig selv. 

  Og jeg glæder mig til at hjælpe endnu flere.

  Ønsker du også at vende tilbage til en krop, som kan bære dig igennem din hverdag igen? Så kan akupunktur i Taastrup også være vejen for dig.

  Er du klar til at få din krop tilbage, så husk at booke din første tid her.

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)