AKUPUNKTUR MOD STRESS

En længere periode med stress sætter sine spor i kroppen, i sindet og i vores følelser. Der er skabt ubalance i vores krop.

Symptomerne kan være mange og er forskellige fra person til person. Men akupunktur mod stress, er en løsning for mange.

Rigtig mange af os, som har været ramt af stress. Nogle oplever at stressen vender tilbage igen og igen. For andre er det første gang. Men uanset hvilken gang det er, så kan vejen ud af kronisk stress virke uoverskuelig.

Hovedet fylder og kroppen er glemt og gemt godt væk. Kroppen kan endda larme på højtryk med smerter fordi den kalder på din opmærksomhed.

Kalder på at du skal gøre noget andet end det du gør i dag.

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  Akupunktur mod stress - En krop i ubalance

  Når vi lever et presset og stresset liv over længere tid kommer yin og yang i ubalance, da vi over en længere periode har trukket på vores reserver.

  Det sker samtidig med at vi ikke får tanket reserverne op igen i løbet af dagen og ej heller om natten. Det skyldes at vores nattesøvn som regel vil være forstyrret, måske på grund af tanker og bekymringer. Med akupunktur mod stress har jeg hjulpet mange godt videre, med et fortsat liv i balance.

  Der er mange symptomer, som vi kan opleve, når kroppen er i underskud i forbindelse med stress og det kan blandt være følgende:

  Akupunktur kan hjælpe dig ud af din stress

  Ønsker du at få hjælp til at nå hen et sted, hvor du oplever, at:

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  Hvad kan akupunktur mod stress gøre for dig?

  Behandlingen gør, at du får støttet din krop til at genfinde balancen.

  Du vil opleve at dine symptomer bliver mindre og mindre. Dine ressourcer i din krop bliver bygget op igen samtidig med at dine symptomer behandles.

  Akupunktur mod stress er en blid behandlingsform, som styrker din krop, fjerne de blokeringer, der måtte være samtidig med at du øger din energi og dit overskud, så du igen kan leve dit liv.

  Udover selve akupunkturbehandlingen i Taastrup vil jeg også give dig råd, vejledning og redskaber til hvordan du kan komme videre efter en periode med stress.

  Det kan være vejledning i forhold til kost set ud fra et TCM perspektiv eller hvordan du kan hjælpe kroppen til yderlig ro gennem åndedrættet. Alt sammen tager udgangspunkt ud fra dig og der hvor du er i din proces.

  Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig.

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør - Registreret alternativ behandler (RAB)