AKUPUNKTUR I ISHØJ

Jeg tilbyder kyndig og professionel behandling med akupunktur nær Ishøj. Jeg er uddannet akupunktør indenfor kinesisk medicin.

Derudover er jeg uddannet i fysioterapi og har taget andre relevante kurser, samt uddannelser, som har bidraget til min erfaring og faglige viden på området.
Hvis du har lyst, kan du læse mere om min faglige baggrund her

Jeg har arbejdet inden for denne branche i flere år, hvorfor jeg har stor erfaring, som kommer dig til fordel, når du vælger en akupunkturbehandling hos mig i Ishøj. 

Lad os få en udforpligtende snak

Lad os få en udforpligtende snak


  AKUPUNKTUR I ISHØJ MOD STRESS

  Lider du af depression eller stres i din hverdag? Så kan akupunktur hjælpe dig, til at slappe mere af i egen krop og genfinde balancen.

  Derudover kan akupunktur hjælpe dig til at slippe af med andre psykiske og fysiske udfordringer, som påvirker dig og din hverdag. Alle akupunkturbehandlinger i Ishøj, udføres så de er tilpasset til dine behov.

  Alle mennesker har forskellige behov og udfordringer i deres hverdag. Derfor er det vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, så vi sammen kan finde et udgangspunkt, som er det rigtige for netop dig. 

  HVORFOR SKAL JEG VÆLGE AKUPUNKTUR?

  Jeg tilbyder akupunktur nær Ishøj der både kan afhjælpe psykiske og fysiske udfordringer. Med akupunktur stimulerer jeg meridianbanerne gennem nøje udvalgte akupunkturpunkter på din krop.

  Når et punkt bliver stimuleret med en nål, reagerer kroppen, ved at påbegynde en helingsproces. Det er forskelligt hvor lang tid denne helingsproces tager, alt efter hvilken ubalance, smerte eller andet, der ligger til grunde for din behandling. 

  Akupunktur er en flere tusind år gammel, kinesisk behandlingsform. Denne behandlingsform er stadig relevant i dag, da den kan hjælpe mod både stress, depression samt fysiske smerter og meget andet.

  Står du overfor en eller flere af disse udfordringer, så er akupunktur, vejen frem for dig.
  Akupunktur kan hjælpe dig, til at opleve mere nærvær og livsglæde, samt en hverdag med mere energi og overskud. 

  Når du får akupunktur nær Ishøj, hos mig, har vi for øje ikke blot at symptombehandle, men finde roden til dine symptomer. 

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Thinna.

  Jeg havde, grundet overbelastning ifb. med løb, daglige smerter i foden. Jeg fik 3 behandlinger hos Thinna, og nu har jeg kun lettere smerter en gang i mellem og kun ved en forkert bevægelse.
  Heidi Bengtsson
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en utrolig dygtig behandler.

  Via akupunktur har Thinna fjernet smerter i mit underliv, og jeg er blevet balanceret efter at være ramt af stress. Thinna har en varme og ro over sig og mærker dig og dine særlige behov og ved derfor lige præcis, hvor hun skal sætte ind, så du får den helt rigtige behandling. Hun er meget, meget dygtig og får mine varmeste anbefalinger.
  Gittemaj Kreutzmann
  via Facebook

  ★★★★★

  Thinna er en interesseret og nærværende behandler.

  Hun lytter og stiller uddybende spørgsmål der gør behandlingerne målrettede og effektive. Jeg har fået fjernet de smerter, jeg kom med og har fået ro i min krop. Thinna er desuden meget dygtig til nåle og til, at forklare hvad hun gør og hvorfor. Jeg kan på det varmeste anbefale Thinna.
  Karina Hou
  via Facebook

  BOOK DIN TID TIL AKUPUNKTUR I ISHØJ I DAG

  Book din tid hos mig i dag, så vi kan få dit tilbage i balance. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til dine akupunkturbehandlinger hos mig. 

  Har du behov for vejledning eller har du nogle uafklarede spørgsmål du vil have svar på, så kontakt mig på telefon 22 73 43 22 eller på mail kontakt@thinnasvane.dk allerede i dag.

  Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig videre, støtte og guide dig

  I kærlighed

  Thinna Svane

  Intuitive counselor

  Autoriseret fysioterapeut

  Akupunktør i Taastrup

  Registreret alternativ behandler (RAB)